Wegwerkzaamheden: Huizen bereikbaar

Wegwerkzaamheden waar en wanneer?

Werkzaamheden Periode Omschrijving
Driftweg en Heemskerkstraat 

10 t/m 21 december 2018

Het straatwerk zal op slechte plekken vervangen of herstraat worden. Op maandag 10 december starten we op het kruispunt K.Doormanlaan en J. van Heemskerkstraat. Op woensdag 12 december gaan we verder op de Driftweg tussen de K.Doormanlaan en de Witte de Withstraat. In de week erna wordt op kleinere schaal in de wijk het straatwerk verbeterd. Voor beide werken zal het nodig zijn de straat geheel af te sluiten.

  • Driftweg tussen Karel Doormanlaan en Jan van Galenstraat
  • Heemskerkstraat tussen Karel Doormanlaan en Jan van Galenstraat

We verzoeken u uw auto tijdens het werk elders te parkeren.  

Asfalt vernieuwen op diverse locaties T/m 7 december 2018
  • Fietspad Eemlandweg tussen rotonde Graaf Wichman en rotonde Zuiderzee
  • Fietspad Stadspark tussen Gemeenlandslaan en Randweg
  • Fietspad Stadspark tussen 't Merk en Duivenvoorde
  • Parkpad tussen Vecht en Delta
  • Parkpad tussen Hinde en Edelhert
  • Parkpad tussen Sallan en Augustinuslaan
  • Parkpad achter Dekemastate
  • Parkpad tussen Gazelle en Antilope
Crailoseweg T/m 14 december 2018

De inrichting van de komgrens wordt gewijzigd, het middeneiland wordt vergroot en de aanliggende wegen worden verplaatst. Het asfalt tussen komgrens en rotonde Aalberselaan/Botterweinseweg wordt vernieuwd. Inrichting van het parkeerterrein de Kuil en de IJzeren Veldweg wordt vernieuwd.

Bestevaer T/m 21 december

Wat gaan we doen?
De riolering wordt vervangen in de parallelweg van de Bestevaer vanaf de rotonde met de IJsselmeerstraat (Lidl) tot en met het kruispunt met de Baanbergenweg.

Wat betekent dit voor u?
De parallelweg/fietspad wordt afgesloten voor alle verkeer tussen de Kleine Janstraat en de Havenstraat. De hoofdrijbaan wordt alleen afgesloten in oostelijke richting (vanaf voetbalclub de Zuidvogels tot en met de rotonde bij de Lidl). Half november wordt de rotonde weer vrijgegeven voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Te voet zijn de woningen wel te bereiken.

Tijdens de werkzaamheden sluiten we de Baanbergenweg af. Hierdoor kan tijdens de hele werkperiode geen verkeer vanaf de Bestevaer de Baanbergenweg op.

Bestevaer afgesloten

Er wordt maandag 3 december een grote inspectieput in de riolering geplaatst. Deze put weegt zo'n 30 ton. Hiervoor komt een grote kraan, waardoor de gehele Bestevaer afgesloten moet worden. De Bestevaer tussen de IJsselmeerstraat en de Baanbergenweg zal op 3 december geheel afgesloten zijn tussen 09:00 en 15:00 uur. De omleiding is hetzelfde als de omleiding die nu staat voor de tegengestelde richting.

Overzichtskaart

Raadpleeg ook onze overzichtskaart voor de exacte locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

Contact

Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.

Onderhoud- en opruimingswerkzaamheden

Handige links