Welkom op Pampus!

Aanmeren op Forteiland Pampus wordt nu nog leuker! Aanmeren op het eiland is namelijk geheel gratis! Geniet van het prachtige uitzicht dat dit eiland te bieden heeft. Een hapje of drankje nuttigen? U bent van harte welkom in het Pampus Paviljoen!

Pampus ligt ongeveer op 3 kilometer ten noorden van de haveningang van Muiden. Onder water rond Pampus ligt een ring van basaltblokken. De ring maakt deel uit van het verdedigingswerk van het Forteiland maar staat op de meeste waterkaarten niet aangegeven. De diepte bij de T-steiger is maximaal 1.80 meter.

Tijdens openingstijden kunt u terecht aan de steiger aan de zuidzijde van het Forteiland. De buitenzijde van de grote pier van het eiland is speciaal gereserveerd voor de grote charterschepen. Aan de binnenkant van de steiger kan de pleziervaart plaatsnemen.

De zogeheten “T-steiger” van het eiland is gereserveerd voor de veerdiensten die vertrekken vanuit Amsterdam en Muiden en de boten van Forteiland Pampus. Afmeren aan de kleine steiger met de gele zwemtrap is niet toegestaan.

’s Avonds kan er niet aangemeerd worden bij het Forteiland, maar ankeren in de luwte is natuurlijk wel toegestaan!

weeronline.nl Altijd jouw weer